Skip to main content

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Search form

Aegon Blog

Hypotheek

18 augustus 2017

BKR-registratie en hypotheek: gaat dat samen?

Marlies Touburg, Webredacteur

De buurman. Je ouders. Misschien zelfs je financieel adviseur. Bijna iedereen staat wel in het register van het Bureau Krediet Registratie (BKR). En dat is in principe helemaal niet erg. Zolang die registratie positief is, is er niets aan de hand. Maar een negatieve BKR-registratie kan vervelende gevolgen hebben. Zeker als je een hypotheek af wilt sluiten. Meer weten over hypotheken en BKR-registraties? Lees verder!

> Lees verder

Verzekeren

15 augustus 2017

Verzeker je verzameling!

Marlies Touburg, Webredacteur

Colaflesjes, computerspelletjes en navelpluis: mensen verzamelen de meest uiteenlopende dingen. En vaak zijn verzamelingen behoorlijk wat geld waard. Nou ja, in dat laatste geval waarschijnlijk niet. Ben jij ook een verzamelaar? Hier lees je hoe je je collectie kunt verzekeren.

> Lees verder

Verzekeren

1 augustus 2017

‘Mensen hebben niet door wat de gevolgen zijn van fraude’

Marlies Touburg, Webredacteur

Maar liefst 10.000 fraudeurs en een totale schade van 83 miljoen euro. Dat zijn de cijfers over 2016 die het Verbond van Verzekeraars vorige week presenteerde. Om de schade te beperken en de premies laag te houden, gebruikt Aegon sinds kort data-analyses om fraude sneller te signaleren. Jade de Vries, data-analist bij Aegon, vertelt er meer over.

> Lees verder

Hypotheek

28 juli 2017

Bomvolle bezichtiging? Zo vis je niet achter het net!

Marlies Touburg, Webredacteur

Daar sta je dan, in jouw droomhuis. Mét 20 anderen, die de woning ook wel zien zitten. Je hebt één kans om het beste bod uit te brengen. Tja, hoe zorg je er nu voor dat je niet weer achter het net vist? Of straks met een miskoop opgezadeld zit? Lees onze tips en geef jouw huizenjacht een happy end!

> Lees verder

Hypotheek

25 juli 2017

Alles flex, zelfs je hypotheek

Marlies Touburg, Webredacteur

Een hypotheek krijgen zonder vast contract: dat was lange tijd een lastige opgave. Zuur als je zzp’er, ondernemer of flexwerker was. Geen vast contract, of korter dan 3 jaar ondernemer? Dan moest je heel wat hordes nemen.Gelukkig lijkt het tij nu te keren.

> Lees verder

Hypotheek

19 juli 2017

Eengezinswoning of appartement?

Marlies Touburg, Webredacteur

Een huis kopen betekent keuzes maken. Wil je wonen in de stad of op het platteland? Kies je voor oud en karakteristiek of juist voor nieuw en fris? En wil je klein maar fijn, of juist lekker ruim wonen? Met die laatste vraag kunnen wij je verder helpen.

> Lees verder

Pages