Onze klanten vertellen

Ontdek hoe andere zelfstandigen en kleine ondernemingen hun activiteiten ontwikkeld hebben, en profiteer van hun professionele oplossingen van Mobistar.

Bekijk hun getuigenis 

Mijn Klantenzone


Beheer uw online diensten 24u/24, 7/7

Alle voordelen van
de Klantenzone 

Nog niet geregistreerd?

Inschrijven 
Opgelet!
Uw klantenzone is vandaag niet toegangkelijk tussen 06u en 10u.

Get Inspired


Meer bereik aan boord

Onderbroken telefoontjes tijdens het autorijden kan u missen als kiespijn. Het ‘Optimizing Highway’-plan van Mobistar pakt het probleem aan.

Meer lezen...

Dalende roamingtarieven vanaf juli 2014

In het buitenland bellen, surfen, mailen, … was nog nooit zo voordelig. En met de roamingformules van Mobistar betaalt u nog minder. Eerst even verder lezen voor u vertrekt, dus.

Meer lezen...

67 extra steden en gemeenten met 4G

4G verspreidt zich razendsnel. Zo zijn Brussel en Mechelen maar enkele nieuwe steden die recent aan het netwerk werden toegevoegd.

Meer lezen...


Steek 4G in uw reistas

Ook in het buitenland gaat het vanaf nu supersnel. Als Mobistar-klant surft in tal van Europese landen via 4G. Ontdek snel in welke landen.

Meer lezen...

Uw oude gsm is geld waard

U wil een nieuwe smartphone of tof accessoire? Niet twijfelen. Want als u nu uw huidige toestel inruilt, krijgt u een korting. Hoe recenter uw telefoon bovendien is, hoe groter uw voordeel.

Meer lezen...

De enige telefonieoplossing die u nodig hebt

Mobiliteit is belangrijk voor uw bedrijf, maar ook vaste telefonie speelt nog een rol. Shape & Fix Telephony combineert de flexibiliteit van mobiele telefonie met de voordelen van een vaste lijn.

Meer lezen...