Søgemaskineoptimering

Søgemaskineoptimering - Kort og godt

Søgemaskineoptimering er en effektiv metode til at skaffe kunder i butikken. Sælger du varer via internettet eller ønsker du at blive profileret på nettet, er det afgørende at være godt placeret i søgemaskinerne. Dine nuværende og fremtidige kunder bruger hver dag Google eller en af de andre søgemaskiner, når de skal beslutte hvilke virksomheder de vil handle med. Derfor er det vigtigt at være godt placeret i søgeresultaterne for de søgeord som dine kunder benytter.

Er du godt placeret vil du hurtigt opleve at op mod 70% af alle dine besøg på din hjemmeside kommer via søgemaskinerne. Og er din side optimeret for de rigtige søgeord vil det være besøgende som er interesseret i at købe dine produkter.

Vil du gerne have flere kunder i butikken, så kontakt os og få mere at vide om fordelene ved søgemaskineoptimering.

Kom godt i gang med søgemaskineoptimering

Står du og overvejer hvordan du skal komme i gang med søgemaskineoptimering af din hjemmeside, har PageLift to aktuelle tilbud som kan hjælpe dig på rette vej.

-> SEO Eftersyn - Kun 7.500 kr. -> SEO Workshop - Kun 6.500 kr.
Med et SEO Eftersyn får du de informationer der skal til for at søgemaskineoptimeret din hjemmeside. Vi udarbejder en rapport der punkt for punkt gennemgår din hjemmeside for de ting vi ved virker i søgemaskinerne. 4 timers workshop med udgangspunkt i din hjemmeside. På workshoppen vil vi arbejde med søgemaskineoptimering i både teori og praksis, og du vil blive præsenteret for værktøjer og teknikker der kan hjælpe dig til bedre placeringer i søgemaskinerne.

Vi skaffer kunder til vores kunder

Det afgørende for os er, at hjælpe dine kunder med at finde frem til din hjemmeside. Finder kunderne dig ikke i Google, så finder de en af dine konkurrenter, og du går glip af et salg. Eller, sagt mere populært: Findes din virksomhed ikke i Google, så findes den ikke!

Søgemaskineoptimering er at gøre din hjemmeside lækker over for søgemaskinerne. Når for eksempel Google skal finde ud af hvilke sider der skal ligge øverst i et givent søgeresultat, så bedømmer Google sidernes relevans for det der søges efter. Ved at justere indholdet på din hjemmeside og tilføje elementer som søgemaskinerne godt kan lide, påvirkes Google til at løfte din side op i toppen af søgeresultatet.

Gennem arbejdet med søgeordsanalyser finder vi frem til de søgeord som dine kunder benytter når de skal handle på nettet. For kun med de rigtige søgeord, vil de rigtige kunder finde frem til din hjemmeside. Og med målrettet og professionel søgemaskineoptimering sikrer vi, at din hjemmeside bliver optimeret så den ligger godt placeret i søgeresultaterne på Google.

Tillid og resultater

PageLift fokuserer 100% på søgemaskineoptimering. Vi tror på, at professionel søgemaskineoptimering giver de bedste resultater, når din virksomhed skal være synlig på internettet.

Hos PageLift giver vi sikkerhed for, at vores kunder altid får den løsning der passer bedst til deres behov og pengepung. Vi forsøger ikke at tilbyde ydelser du ikke har behov for og vi er ikke bange for at sige vores mening hvis vi mener, at du som kunde, træffer nogle forkerte valg.

Vores filosofi er, at hvis ikke søgemaskineoptimering giver flere kunder, så er det spild af tid og penge. Derfor er vi altid meget fokuseret på at vælge de løsninger der giver flere kunder til din butik.

For at følge op på resultatet af vores arbejde, benytter vi os af forskellige værktøjer til effektmåling. Såfremt det er teknisk muligt hjælper vi med at installere disse produkter på din hjemmeside. Men det allerbedste bevis for at PageLifts metoder virker, får du ved at kigge på vores liste med referencer. Det er virksomheder som PageLift har hjulpet til større synlighed på internettet på samme måde som vi også gerne vil hjælpe dig.

Søgemaskineoptimering - Er det noget for dig?

Ingen er længere i tvivl om, at internettet er kommet for at blive. Større og større mængder af information bliver tilgængelig for virksomhederne og deres kunder, og søgemaskinerne hjælper os dagligt med at finde rundt på nettet.

Måske ligger du allerede øverst for de søgeord der er vigtige for din hjemmeside. Det kan du nemt undersøge: Sælger du for eksempel postkasser så prøv at søge på ordet 'postkasse'. Ligger din hjemmeside blandt de ti første i Googles søgeresultat er det godt. Ligger den blandt de tre øverste er det super. Prøv at lege lidt med forskellige søgeord som dine kunder muligvis benytter, og se hvordan du ligger på Google. Et lille tip; med mindre din virksomhed har et meget stærkt brand, så søger dine kunder meget sjældent på dit firmanavn.

Udover placeringen af din hjemmeside på Google, bør du også kigge på de tekster der bliver vist i søgeresultatet. Teksterne skal få kunderne til at vælge netop din virksomhed frem for konkurrenternes og de skal passe til det søgeord der er benyttet. Et eksempel på de tekster der bliver vist kan du se her:

Søgemaskineoptimering

Den sidste lille test du kan udføre er, at se hvor dine kunder lander når de vælger din hjemmeside i søgeresultatet. Søger du for eksempel på 'postkasse' er det godt hvis du havner på den side hvor du præsentere dit udvalg af postkasser. Lander du der i mod på siden med rudekuverter, er der stor sandsynlighed for at kunden forsvinder hurtigt igen.

Her er hvad PageLift kan gøre for din virksomheds profilering på internettet:

  • Sikre gode placeringer i Googles søgersultat
  • Vælge de rigtige søgeord, der passer til din hjemmeside
  • Udarbejde gode profileringstekster
  • Sikre at kunderne bliver ledt hen til de rigtige produkter
  • Vejlede i synlighed på nettet

Vi forsøger ikke at dupere vores kunder med tekniske begreber og forvrøvlet snak. Vi levere søgemaskineoptimering der virker!

"));