Facebook
Facebook
Twitter
Instagram
Google+
https://thevintagestore.eu
PINTEREST

The Vintage Store

The Vintage Store

Over ons

The Vintage Store is een vintage winkel in Cruquius. Zij bestaat uit een mengeling van retro, vintage, antiek en modern. De winkel wordt gerund door werknemers van Paswerk, vrijwilligers, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en een kleine groep vaste medewerkers. In 2013 won The Vintage Store de Paswerkprijs voor sociaal ondernemen. Ook was ze de gezelligste winkel van Heemstede in 2015. En dat is ze nog steeds.

Het laatste nieuws

Meld je aan voor de nieuwsbrief!
Instagram

Workshops April/Mei

No Waste Decoration organiseert in The Vintage Store in de maanden April en Mei diverse workshops. Slingers maken van behang voor jong en oud. Datum: Vrijdag 26 April van 9:30 tot 12:00 uur. De tweede optie is van 13:00 tot 15:30 uur. Meubeltje van ‘oud naar nieuw”of van ” nieuw naar oud”. Datum: Maandag 29 […]

Alle lopende acties en kortingen

Er is altijd wel iets in de aanbieding bij The Vintage Store! In dit artikel houden we je op de hoogte van alle lopende acties en kortingen.

Wij zijn verhuisd

Wij zijn verhuisd. Ons nieuwe adres is: Spaarneweg 75C in de Cruquius op de Meubelboulevard. De openingstijden blijven gelijk.

Facebook shop

Volg jij ons al op Facebook? Neem snel een kijkje in onze Facebook shop! In dit artikel lees je hoe je ook bij ons online kunt shoppen.

Prachtige vintage pareltjes in de spotlight

Bij elke tweedehandswinkel kun je prachtige schatten vinden. Zo ook bij The Vintage Store. In dit artikel vind je voorbeelden van pareltjes die bij ons voorbij zijn gekomen.

Enthousiaste vrijwilligers gezocht voor de winkel

The Vintage Store is een dynamisch bedrijf en is daarom op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het team willen versterken. Wil jij werken in de leukste kringloopwinkel in Heemstede? Dan kun je hier meer lezen over de vrijwilligersfuncties. 

 
De gezelligste vintage winkel van Nederland

Is retro niet hip? Antiek is saai? Vintage is echt uit de mode? Dat geldt niet voor de The Vintage Store op de Meubelboulevard op de Cruquius!  Wij zijn niet voor niets de gezelligste vintage winkel van Nederland.

De gezelligste vintage winkel van Nederland

The Vintage Store bestaat uit een mengeling van retro, antiek, vintage en recycle/modern. In de winkel vind je onder andere vintage en moderne meubels, huisraad, boeken, cd's, speelgoed en meer. Daarnaast zijn wij de enige winkel in Haarlem en omstreken die de mooiste vintage kleding uit Amsterdam, Londen, Parijs of Berlijn verkoopt voor een betaalbare prijs.

Diensten

The Vintage Store is meer dan alleen een vintage winkel. Wij halen namelijk ook graag jouw gebruikte goederen gratis op. Zo kunnen wij ze een tweede leven geven en er iemand anders blij mee maken. Daarnaast zijn wij dé ontzorgspecialist als het om ontruimingen gaat. Zo halen wij spullen op, helpen wij bij de herinrichting van een kamer of woning en geven wij deskundig inboedeladvies en goederentaxatie .

Missie

The Vintage Store wil gebruikte spullen een tweede leven geven. Wij hopen hierdoor een bijdrage te leveren aan de vermindering van de CO2-uitstoot. Daarnaast is ons doel om tweedehands spullen aan te bieden voor iedere portemonnee, zodat ook jij bij ons kan snuffelen tussen de kringlooppareltjes.

Medewerkers

The Vintage Store creëert werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Naast een kleine groep vaste medewerkers wordt de winkel gerund door medewerkers van Paswerk, sociale stage, sociale activering Wajong en een aantal vrijwilligers.

Gezelligste winkel

In 2013 won The Vintage Store de Paswerkprijs voor sociaal ondernemen. Ook waren wij de gezelligste winkel van Heemstede in 2015. Dat zijn wij natuurlijk nog steeds. Kom langs en laat je verrassen bij de leukste vintage winkel van Nederland!