!

Ügynökségünk teljeskörű szolgáltatást nyújt a céged fejlesztésével kapcsolatban. Mi azt a filozófiát képviseljük, hogy mindenki csinálja azt, amihez a legjobban ért – te foglalkozz a vállalkozásoddal, mi bástyaként mögötted segítünk, hogy megtudja a világ: abban amit csinálsz, te vagy a legjobb! Számíthatsz ránk a céged IT rendszerének fejlesztésében az IT audittól a rendszergazdai szolgáltatásig. Marketing tevékenységünk kiterjed a stratégiatervezéstől és tanácsadástól egészen az online-offline marketing kampányok kivitelezésén át a szövegírási feladatokig.
Ha weboldalra-webshopra van szükséged, akkor is a legjobb helyen jársz, hiszen marketinges sales-es szemléletünk átjárja az üzletágaink minden porcikáját, hiszen a te célod a profit, a miénk pedig, hogy sikerre vigyük a vállalkozásodat!

Azonnali tanácsadásra van szükséged?

MHS weboldal
Vásárhely24 weboldal
Campona weboldal
PushWizard weboldal
Zakar

Gördülő marketing

Az autóipar hullámzása ellenére közös erővel “visszakapcsoltunk és előztünk”. Nem csak optikai tuningot kaptak a Zakar Autó márkaoldalai, hanem ügyfélkapcsolat kezelő szoftver is segíti tevékenységüket. Mára a régió egyik legismertebb autókereskedőivé váltak.

Zakar névjegykártyák
Zakar szórólap
Zakar weboldal
Zakar megállító tábla
Fitoland kertészet

Virágzó üzlet

Tudjuk, hogy az élő virág illatát online megmutatni aligha lehet, ezért alkottunk virtuális térben nevelhető növényt. Ahhoz pedig, hogy a való életben is kedvedre barangolhass a növények online kavalkádjában, webáruházzal, microsite-okkal, virágküldővel tettük színesebbé a Fitoland online megjelenését.

Fitoland plakát
Fitoland weboldal
Fitoland weboldal
Fitoland hirdetés
Játékbox

Játékos hangulatban

Ez a játék webáruház és a hozzá kapcsolódó üzletek már több tízezer gyermek szülőjének könnyítették meg játékvásárlását, és gyermekeik örömét. A Játékbox.hu egy színes utazás a játékok birodalmában, ahol a játékokról részletes leírások olvashatók, és mobileszközökön is könnyű és gyors a vásárlás.

FastEnglish weboldal
Caringcity weboldal terv
Exam weboldal
Erős Kft weboldal
Grantseurope weboldal terv
Icon weboldal
Nauticana szórólap
Nauticana szórólap
Csakfoci

A foci legjava

Magyarország vezető focihírekkel foglalkozó portálja naponta közel 50 hírrel jelentkezik. A legnagyobb gólok, legviccesebb jelenetek, élő közvetítések szinte percről-percre frissülnek a portálon és közkedvelt, saját rovatokat is vezet a Csakfoci csapata. A modern layout mellett a nagyon nagy arányú nézettséghez való optimalizálás is feladatunk volt.

Fitoland plakát
Csakfoci.hu weboldal
Vasas FC weboldal
Fitoland hirdetés
Fried Fürdőszoba Szalon

Prémium fürdők elegáns design

Az otthoni “wellness élményhez”, amit csak egy prémium színvonalú fürdőszobában élhetünk át, kreatív ötletekkel, inspirációs videókkal színesített ajánlatkérő weboldallal és a közösségi felületek napi frissítésével járulunk hozzá.

Fried weboldal
Fried inspirációs videó sorozat
Fried Facebook oldal
Fried weboldal 02

Visszahívunk!

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink megtalálják a tökéletes megoldást. Kérünk, a következő lépésben töltsd ki az ajánlatkérő űrlapot, hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot, hogy személyre szabott szolgáltatást tudjunk ajánlani.

Reklámtartalmú e-mailek fogadásához hozzájárulok.