ARTerEgo http://www.arterego.rs Your Creative Companion! Fri, 04 Mar 2016 13:52:28 +0000 en-US hourly 1 http://wordpress.org/?v=400 Završeno snimanje filma http://www.arterego.rs/blog/zavrseno-snimanje-filma/ http://www.arterego.rs/blog/zavrseno-snimanje-filma/#comments Sat, 12 Dec 2015 14:21:12 +0000 Banchow http://www.arterego.rs/?p=3123 “Samo ti, dijete, radi svoj posao”

U koprodukciji sa Anti-censurom.com i Redline.rs, završeno je snimanje igranog filma o stradanju starca Vukašina u logoru Jasenovac.

12182425_444884352367973_8964937603520614570_o

 

Film je sniman u septembru i oktobru u Pančevu i Banatskom Novom Selu. Glavne uloge poverene su Predragu Koturu, Nenadu Herakoviću, Vladanu Jakovljeviću i Aleksandru Vukeliću. Premijera je planirana za prvu polovinu 2016. godine.

Režija i scenario: Svetlana Petrov
Izvršni producent: Milan Zarić
Producent: Bojan Babin
Direktor fotografije: Igor Lepedat
Scenograf / kostimograf: George Pomana

Zvanični trejler filma:

 

Više detalja na zvaničnoj Facebook stranici filma:

FB stranica: Prva trećina – oproštaj kao kazna

 

 

]]>
http://www.arterego.rs/blog/zavrseno-snimanje-filma/feed/ 0
Uskoro igrani film “Samo ti, sinko, radi svoj posao” http://www.arterego.rs/blog/uskoro-igrani-film-samo-ti-sinko-radi-svoj-posao/ http://www.arterego.rs/blog/uskoro-igrani-film-samo-ti-sinko-radi-svoj-posao/#comments Mon, 07 Jul 2014 19:36:17 +0000 Banchow http://www.arterego.rs/?p=2875 Zadovoljstvo nam je da premijerno objavimo da nas u narednom periodu očekuje snimanje igranog filma pod radnim nazivom “Samo ti, sinko, radi svoj posao”, u koprodukciji sa Anti-censurom.com.

Bez otkrivanja mnogo detalja, rećićemo da se radnja filma bazra na istinitoj priči o starcu Vukašinu, a danas svetom Vukašinu Klepačkom, ubijenom u Jasenovačkom logoru 1943. godine od strane koljača Žila Friganovića.

Snimanje filma planirano je za proleé 2015., dok se premijera očekuje sredinom godine.

Pratite nas!

]]>
http://www.arterego.rs/blog/uskoro-igrani-film-samo-ti-sinko-radi-svoj-posao/feed/ 0
Razgovor sa Dušanom Bastašićem http://www.arterego.rs/blog/razgovor-sa-dusanom-bastasicem/ http://www.arterego.rs/blog/razgovor-sa-dusanom-bastasicem/#comments Mon, 07 Jul 2014 19:29:20 +0000 Banchow http://www.arterego.rs/?p=2870 Pogledajte nekoliko kratkih delova razgovora sa dr Dušanom Bastašićem, predsednikom Udruženja “Jadovno 1941″, snimljenog u Banja Luci, juna 2014.

DEO 1DEO 2DEO 3DEO 4

]]>
http://www.arterego.rs/blog/razgovor-sa-dusanom-bastasicem/feed/ 0
Pratite nas i putem Facebook-a http://www.arterego.rs/blog/pratite-nas-i-putem-facebook-a/ http://www.arterego.rs/blog/pratite-nas-i-putem-facebook-a/#comments Mon, 07 Jul 2014 19:19:43 +0000 Banchow http://www.arterego.rs/?p=2866 Pratite nas i putem naše zvanične Facebook stranice KLIKNITE OVDE ZA LINK, ili nas potražite kao ArteregoDizajnStudio :)

Kliknite na “Like” i budite informisani o svim bitnim dešavanjima, popustima i novim radovima iz našeg studija.

Vaš ARTerEgo!

 

]]>
http://www.arterego.rs/blog/pratite-nas-i-putem-facebook-a/feed/ 0
Facebook stranica http://www.arterego.rs/blog/facebook-stranica/ http://www.arterego.rs/blog/facebook-stranica/#comments Wed, 24 Jul 2013 14:55:34 +0000 Banchow http://www.arterego.rs/?p=2742 Zbog kvara na našem Facebook prifilu, otvorena je nova stranica na adresi: www.facebook.com/ArteregoDizajnStudio

Biće nam drago da “lajkujete” našu stranicu i ostanete upućeni u najnovija dešavanja vezana za našu firmu.

Vaš ARTerEgo

]]>
http://www.arterego.rs/blog/facebook-stranica/feed/ 0
Uzdvajamo iz prošlogodišnjih radova http://www.arterego.rs/blog/uzdvajamo-iz-proslogodisnjih-radova/ http://www.arterego.rs/blog/uzdvajamo-iz-proslogodisnjih-radova/#comments Sun, 09 Jun 2013 08:19:33 +0000 Banchow http://www.arterego.rs/?p=2736 Entrepreneurship Training Academy (Norway)

Promotivni video za Norvešku preduzetničku akademiju “Entrepreneurship Training Academy”.

http://www.youtube.com/watch?v=Vk-U57RE3QY

]]>
http://www.arterego.rs/blog/uzdvajamo-iz-proslogodisnjih-radova/feed/ 0
Pušten u rad sajt “Vasiljević i sin” http://www.arterego.rs/blog/pusten-u-rad-sajt-vasiljevic-i-sin/ http://www.arterego.rs/blog/pusten-u-rad-sajt-vasiljevic-i-sin/#comments Sun, 09 Jun 2013 07:59:29 +0000 Banchow http://www.arterego.rs/?p=2730 Sala za proslave “Vasiljević i sin”

Posetite jedan od poslednjih sajtova našeg Web dizajn studija:
vasiljevicisin.rs

Vasiljevic i sin

Vasiljevic i sin

]]>
http://www.arterego.rs/blog/pusten-u-rad-sajt-vasiljevic-i-sin/feed/ 0
E-komerc sajtovi http://www.arterego.rs/blog/unapredite-posao-uz-pomoc-internet-prodaje/ http://www.arterego.rs/blog/unapredite-posao-uz-pomoc-internet-prodaje/#comments Tue, 23 Oct 2012 21:10:21 +0000 Banchow http://www.arterego.rs/?p=2539 Unapredite posao uz pomoć internet prodaje

E-komerc sajtovi danas su jedna od najvećih i najbrže rastućih grana biznisa. Zapravo, uspešno poslovanje danas se jednostavno ne može zamisliti bez e-komerc prodaje, odnosno interneta.


Prodaja robe preko interneta postala je, najblaže rečeno trend. Bilo da prodajete obuću i odeću ili se bavite edukacijom, veliki deo novca obrće se preko interneta. Čak i najmanji prodavac koji ulazi u svet e-komerc prodaje sa kretaivnom idejom može postići veliki uspeh.

Glavnu prednost ovakve vrste prodaje predstavlja radno vreme od 24h dnevno, 365 dana u godini i prodaja koja ne poznaje granice država i kontinenata. U praksi, Vaš sajt zarađuje za Vas i onda kada Vi spavate, i tamo gde niste u mogućnosti da odete. Zahvaljujući internetu, danas svoj posao možete promovisati vrlo lako.

Međutim, s obzirom na konkurenciju, sam ulazak u posao ove vrste ne obezbeđuje uspeh. Vaša ideja mora biti bolja od konkurencije i morate biti u korak sa tehnologijom i novitetima u svetu IT-ja. Vi, ili Vaš web savetnik odnosno administrator.

Ulaganje u uspeh

Ipak, i ovakva vrste biznisa zahteva određene investicije. Ukoliko želite da zasijate na nebu internet prodaje, morate pametno ulagati u razvitak svog e-komerc sajta. Pre svega, sam izgled sajta mora biti dizajniran sa puno ukusa, a koncept prodaje koncipiran na jednostavan način – prihvatljiv što većem broju posetilaca.
Istraživanja su vrlo nedvosmislena kada su u pitanju boje koje preovladavaju ovakvim sajtovima. One su uvek svetle. Sve u svemu, dileme o svim ovim i drugim faktorima razrešite posetom najvećim sajtovima ove vrste i umanjite mogućnost greške.

Prvi utisak je vrlo bitan. Stoga, ako pridobijete naklonost posetilaca koji su prvi put na stranicama Vašeg sajta – veliki deo posla je obavljen i imate velike šanse da tog posetioca zadržite duže.

Ali, dizajn nije sve što vam je potrebno. Da biste zadržali veliki deo posetioca, neophodna je jednostavna i logična navigacija, dobra pretraga i svima razumljiv način poručivanja robe koja se nudi tj. prodaje.

Vrste online prodaje

Za svakog privrednika količina uloženog novca jeste veoma bitan faktor. Zato jasno moramo razdvojiti dve vrste e-komerc  sajtova.

1Prvi su sajtovi koji omogućuju kompletnu automatizaciju prodaje. Nakon porudžbine artikal ide u “korpu” odakle se dalje odlazi na stranu porudžbine i plaća, uglavnom platnim karticama na “sigurnim stranama” nekih od banaka, a roba dostavlja najčešće kurirskim službama. Prednosti su mnogobrojne, ali treba naglasiti da je otvaranje ovakvog servisa samo za one koji smatraju da će “obrtati” veliki novac jer je početno ulaganje i do 1000 evra, a plaća se, naravno, i održavanje na mesečnom nivou.

2 Druga vrsta online prodaje jesu sajtovi koji zaobilaze naplatu banaka i sve mušterije šalju direktno na prodavca, koji dalje preuzima njihove podatke i kontaktira ih – dogovarajući detalje o plaćanji i načinu slanja.

 

Na kraju, nikako ne treba zanemariti optimizaciju sajta na pretraživače, on-line marketing, zatim povezanost sa socijalnim mrežama, email marketing itd. Ali, to je već neka druga tema…

 

Da li ARTerEgo izrađuje E-komerc sajtove i po kojim cenama?

Da. Kod nas možete dobiti kompletan e-komerc sajt sa potpunom automatizacijom, kao i sajt koji će Vam doneti uštedu zaobilaženjem plaćanja usluga bankama. Više detalja potražite ispod:

E-komerc automatizovana prodaja – Paket Full E-komerc osnovna prilagođena prodaja – Paket Standard E-komerc napredna prilagođena prodaja – Paket Profi

 

 

]]>
http://www.arterego.rs/blog/unapredite-posao-uz-pomoc-internet-prodaje/feed/ 0
Popust za nove firme http://www.arterego.rs/blog/popust-za-novootvorene-firme/ http://www.arterego.rs/blog/popust-za-novootvorene-firme/#comments Tue, 18 Sep 2012 14:48:12 +0000 Banchow http://www.arterego.rs/?p=2234 15% popusta – zainteresovani ste?

Svi koji za svoju novootvorenu firmu žele da kreiraju vizuelni identitet, kod nas ostvaruju popust do 15% na aktuelne cene.

Ukoliko se odlučite za izradu po jednog elementa iz sekcija web, grafičkog i audio video dizajna tj produkcije (npr. izrada web sajta, izrada logotipa i video reklame firme), ostvarujete pomenuti popust.

Dovoljno je da nam se javite i saradnja može da počne.

Javite se! ]]>
http://www.arterego.rs/blog/popust-za-novootvorene-firme/feed/ 0
Snižene cene Web sajt paketa! http://www.arterego.rs/blog/snizene-cene-svih-web-sajt-paketa/ http://www.arterego.rs/blog/snizene-cene-svih-web-sajt-paketa/#comments Tue, 18 Sep 2012 14:31:15 +0000 Banchow http://www.arterego.rs/?p=2217 Akcija “-15%”

U sklopu promocije redizajnirane verzije našeg sajta nudimo Vam popust od 15% na već snižene cene svih Web sajt paketa.

Pogledajte sve pakete u ponudi i naspram cena i svojih potreba odaberite pravi za sebe, ili se javite i posavetujte sa nama.

 

Svi Web sajt paketi u našoj ponudi

Paketi

]]>
http://www.arterego.rs/blog/snizene-cene-svih-web-sajt-paketa/feed/ 0