Sunt locuri de munca

La nivelul judetului Arges sunt disponibile mai mult de 1.000 de locuri de munca.Din acest punct de vedere, Argesul sta bine. Problema e ca nu sunt suficienti doritori sa munceasca. cauzele pot fi multiple: multi sunt plecati in tari din UE unde salariile sunt mai mare, salariile care poate nu convin multora si chiar si lenea. Pana la urma piata este cea care hotaraste ce salariu vei primi, esti liber sa te muti oriunde cu…

Read More

Achizitii pe timp de vara

Temperatura de afara depaseste 33 de grade in mod constant si este anotimpul in care se innoieste aproape fiecare casa cu un obiect care te ajuta sa lupti cu canicula si disconfortul ambiental. Daca pentru frigidere gasesti unul mai ieftin  de 1000 lei, in ceea ce priveste racirea aerului trebuie sa cheltuiesti mai mult. E adevarat, nu il vei folosi tot anul, dar citeste cu atentie toti factorii care trebuie luati in seama.


Nu uitati sa pregatiti masina de concediu

Se apropie perioada de concedii (iulie – august) si foarte multi plecam cu masinile in concediu. Cu aceasta ocazie, pentru a evita neplacerile si a va bucura din plin de concediu, este bine sa va verificati masina la un service autorizat inainte de a face drum lung. Daca suntetu posesor de Dacia sau Renault exista serviceuri de top in Pitesti pentru Dacia. Si pentru alte marci e bine sa ii faceti o verificare a bateriei, stadiul incarcarii acesteia, presiunea in pneuri si aerul conditionat.


Idei de petrecut Revelionul

Revelionul sau Anul Nou se petrece o singura data pe an, deci merita sa mergi intr-un loc mai special. Tinuta trebuie sa fie eleganta, dar mai ales sa se potriveasca si locatiei unde mergeti. Daca doamnele se folosesc de diverse servicii pentru a isi face un look deosebit, domnii trebuie sa poarte sacou si camasa.

Daca te hotarasti sa mergi la munte, la zapada, tinuta eleganta iti trebuie doar pentru noaptea dintre ani. In rest trebuie sa ai haine groase si sa fii pregatit de iarna deoarece nu stii niciodata cum se schimba vremea. Ca si locuri, zona Brasov este cea mai buna datorita numeroaselor statiuni, incepand de la Poiana Brasov si pana la Sinaia unde poti face sport sau activitati in aer liber.

Alta zona interesanta este Vatra Dornei, dar si la Marginiema Sibiului au aparut multe pensiuni mici si cochete pentru cei amatori de mai multa intimitate.


O masina se poate modifica

Iti poti modifica masina, dar pentru aproape toate modificarile iti trebuie avizul organelor de specialitate pentru a putea circula pe drumurile publice. In afara de asta, aceste modificari trebuie facute de cei ce se pricep, atat pentru siguranta, cat si pentru durabilitate. Gasesti firme specializate pe amenajari auto si este bine sa apelezi la ele, unde experienta isi va spune cuvantul.