Osta metritavaraa verkosta - Laaja valikoima » kankaita.com

Vain niin kauan kuin varastoa riittää: alennettuja lasten luomukankaita GOTS-laadussa! - Osta nyt >

Uutuudet kankaita.com:illa

Tervetuloa kankaita.comiin – Me teemme kankaiden ostamisesta verkossa elämyksen!

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman kankaita metritavarana: Oli kyse sitten trendikkäistä vaatekankaista, laadukkaista sisustus- ja verhoilukankaista tai ainutlaatuisista merkkikankaista – täällä ompelijan sydän lyö nopeammin! Suuren edullisten kankaiden verkkovalikoiman lisäksi löydät myös kattavan valikoiman ompelu-, neulonta- ja virkkaustarvikkeita sekä tunnetuimpien merkkien villalankoja.

Teemme kaikkemme, jotta harrastuksestasi tulee elämys! Näytteiden avulla voit valita kankaasi huolellisesti, jotta DIY-projektisi vastaa varmasti mielikuviasi. Leikkaamme metritavaran toiveidesi mukaan ja toimitamme jo 0,5 metristä alkaen! Toteuta nyt ompelu-unelmasi ja selaa hyvin varusteltua kankaiden ja lyhyttavaroiden osastoamme. Aina ajankohtaisten, muodikkaiden mallien ja värien lisäksi tarjoamme sinulle A-Ö-kategoriassamme runsaasti laatua kohtuulliseen hintaan. Eivätkö puuvilla-, farkku- ja jerseykankaat riitä sinulle? Sitten sinun kannattaa tutustua nyt askarteluhuopaan, nahkaan ja keinonahkaan sekä vettä hylkiviin ulkoilukankaisiin. Vai onko sinulle tärkeintä sertifioidut ja kestävät luomukankaat? Tarjoamme sinulle Oeko-Tex-sertifioitujen kankaiden lisäksi myös omaa premium-luomumerkkiämme Tulaa. Tula vastaa kaikkia GOTS-kestävyysaspekteja: kyse ei ole vain kestävistä luomukankaista, vaan myös kestävästä ja sosiaalisesti vastuullisesta tekstiilituotanto- ja toimitusketjusta.

Kattavan ompelutarvikevalikoimamme lisäksi löydät verkkokaupastamme ohjeita, settejä, askartelupusseja ja maksuttomia kaavoja – kaikkea tekeville käsille yhdestä kaupasta! Sukella seuraavaan ompelunautintoon suosituimpien merkkien, kuten Burda, Mc Call’s ja Vogue, kaavojen avulla. Tarjoamme lisäksi parhaita maksuttomia ompeluohjeita kaiken tasoisille ompelijoille. Valitse mediasi – PDF tai video – ja aloita heti! Maksuttoman näytelähetyksen ja neuleohjeet löydät tietenkin myös kankaita.comista.

Etusi:

Kaikki lempiharrastukseesi yhdestä kaupasta

Tilaa kaikki seuraavaa DIY-projektiasi varten meiltä ja säästä lähetyskulut jo 150 euron tilausarvosta alkaen

Maksuton näytelähetys

Oletko opiskelija?

Varmista sitten 10 % alennus kangastilauksestasi rekisteröitymällä. Älä jää paitsi uutuuksista ja houkuttelevista tarjouksista. Tilaa uutiskirje heti. Mukavia hetkiä toivottaa Fabfab-tiimi!!


Merken

MerkenMerkenMerkenMerkenMerken
kankaita.com käyttää evästeitä voidakseen tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua. Jos jatkat sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön.