Lĺ˙ltima notÝcia de Huubs.cat

DesprÚs de parlar-ne molt, hem pres la decisiˇ de finalitzar el cercador de notÝcies en catalÓ Huubs.cat el passat 30 de setembre del 2012. Hem estat oferint aquest servei gratu´tament des del 2005 i amb tristesa, ha arribat el moment de dir adÚu.

La raˇ principal per prendre aquesta decisiˇ Ús que iMente viu d'ĺoferir serveis de seguiment de mitjans en lÝnia a empreses, a les quals prove´m amb Ŕxit des de fa 12 anys. La situaciˇ econ˛mica i els canvis al nostre sector fan que no tingui sentit per a nosaltres fer front al cost de mantenir un servei gratu´t i en obert de cerca de noticies en catalÓ.

Volem agrair la fidelitat de tots els usuaris de Huubs.cat durant tots aquest anys!!! Certament ens heu ajudat a que Huubs.cat i iMente fossin coneguts arreu. Per˛ malhauradament hem de posar fi al servei.

Per aquells que estigueu interessats, us podem oferir serveis professionals adaptats a les vostres necessitats i que inclouen un potent cercador de notÝcies amb mÚs de 12 idiomes aixÝ com serveis professionals de seguiment de mitjans online i socials.

No dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a travÚs del telŔfon 902.947.152, enviant un email a comercial@imente.com o visitant el nostre web imente.com

Us animem a provar els nostres serveis professionals com a una bona alternativa.

Agra´r-vos de nou i sincerament, la vostra confianša i suport durant tots aquests anys.

Equip iMente-Augure