abonneren

404: Pagina niet gevonden.

Het artikel wat je zocht, hebben we niet kunnen vinden, dat is volledig onze fout, maar wellicht zocht je een van de volgende artikelen?

Software automatisch updaten

Ontwikkelaars brengen regelmatig nieuwe versies van hun software uit. Als je veel programma’s op je computer hebt staan, is het vrijwel niet te doen om voortdurend te checken of er nieuwere versies beschikbaar zijn.

Download - Door Redactie PCM | 5 maanden, 3 weken geleden

Helemaal gratis software

Ook hier vindt u gratis software. Die is netjes onderverdeeld in categorieen, zoals Multimedia & film, Utilities, Hobby en Beveiliging. Klikt u op een categorie, dan verschijnt er een lijst met softwaretitels met Nederlandstalige omschrijving. Er zijn echter geen scherm-afbeeldingen om een indruk te geven van de software, zoals je die bijvoorbeeld wel vindt bij het Freeware Paleis.

Website - Door Redactie PCM | 1 jaar, 4 maanden geleden

Gratis software

Op Allesgratis.net kunt u terecht voor gratis e-cards, gratis wallpapers, gratis sms, prijsvragen en gratis software. De site is onderverdeeld in dertien rubrieken, zoals Handig, Spelletjes en Grafische software.

Website - Door Redactie PCM | 1 jaar, 4 maanden geleden

Software Informer

Producenten brengen geregeld nieuwe versies van drivers en programma's uit. Gelukkig zijn er (gratis) tools die het zoeken – en soms ook het installeren – van updates grotendeels automatiseren. Vandaag bekijken we Software Informer.

Review - Door Redactie PCM | 1 jaar, 8 maanden geleden

Security software op afbetaling

Wie voor een betaalde anti-malware-oplossing kiest, is al gauw een tientje of vier kwijt. In tijden van recessie kan dat net teveel zijn, is de redenatie van G Data. Vandaar dat het zijn producten nu op afbetaling aanbiedt.Via de site www.123av.nl kunnen mensen een licentie voor één jaar aanschaffen op verschillende producten. Daarbij kan worden gekozen of er betaald wordt per maand, per kwartaal, per half jaar of per jaar. Net als bij andere vormen van kopen op afbetaling is de consument het duurst uit bij betaling per maand.

Nieuws - Door Redactie PCM | 2 jaren, 4 maanden geleden

Software bijwerken: SUMo

Met worstelen heeft SUMo niets te maken, het staan namelijk voor Software Update Monitor. Dit programma achterhaalt of er nieuwe versies zijn verschenen van de software op uw pc. Als u SUMo voor de eerste keer opstart, speurt het uw pc af naar geïnstalleerde software die het vervolgens toont in een lijst.

Download - Door Redactie PCM | 3 jaren, 5 maanden geleden

Microsoft heeft aan zijn aandeelhouders bekendgemaakt dat het bezig is aan lijn van goedkope software te ontwikkelen. Veel consumenten vinden - al dan niet terecht - de software van Microsoft te duur. Gratis software is de laatste jaren zo goed geworden dat het kan concurreren met commerciële software. Hierdoor zijn consumenten mindergeneigd om veel geld neer te tellen voor een softwarepakket.

Nieuws - Door Redactie PCM | 3 jaren, 6 maanden geleden

Verkoop software in USA daalt dramatisch

De slechte economische situatie in de Verenigde Staten begint nu ook effect te hebben op de it-industrie. Vergeleken met dezelfde periode in 2007 werd er afgelopen januari 29,5% minder software verkocht. Alleen op het vlak van zakelijke software valt het vooralsnog mee. Daar werd een stijging van 6,9% genoteerd. Het gaat dan vooral om software voor de Mac en om MS Office. Ook met de verkoop van games schijnt het dramatisch te gaan: in januari 2008 werden 61% minder games verkocht dan een jaar eerder, en 54% minder consoles.

Nieuws - Door Annemarie Korevaar | 3 jaren, 11 maanden geleden

Software detecteert leugens op Wikipedia

Nu Wikipedia de laatste weken in opspraak is door dubieuze aanpassingen aan teksten, heeft een informaticaleraar een softwareprogramma geschreven dat zelfstandig kan beoordelen hoe betrouwbaar een stuk tekst is. Het waarheidsgehalte van de tekst wordt aangegeven door middel van een kleur.Luca de Alfaro heeft samen met collega's van de Universiteit van Santa Cruz een programma gemaakt dat dubieuze tekst van een oranje kleur voorziet. Hoe groter de kans dat het om een leugen gaat, hoe donkerder de kleur. De software analyseert hoe lang stukken tekst overleven bij edits.

Nieuws - Door Xander Hoose | 4 jaren, 5 maanden geleden

Roemenië: groei dankzij illegale software

Volgens de software-industrie lopen bedrijven miljarden dollars per jaar verlies door het gebruik van illegale software. Het is dan ook opmerkelijk dat de Roemeense president trots is op het feit dat zijn land op grote schaal illegale software gebruikt. Volgens recente schattingen is meer dan 35 procent van alle software die wereldwijd gebruikt wordt illegaal.

Nieuws - Door Redactie PCM | 5 jaren geleden

En anders, heb je wellicht wat aan dit plaatje?