pfcwiki

Bemutatkozik a PFC Wiki

Kedves olvasók, örömmel jelenthetjük be, hogy a mai naptól hivatalosan is megnyílt az oly régóta várt, és sokak által igényelt PFC Wiki, a PDA Fan Clu...

Nexus4_product_shot08_subject2

Magyarországra érkezi...

Január 31-étől a Telenor kínálatában érhető el az LG és a Google közös alkotása, az új Nexus mobiltelefon Budapest, 2013. január 31. – Az LG Electron...

ExynosProcessorLogo

A Samsung Galaxy Note 3-ban debütál...

Épp hogy véget ért a CES, máris elkezdődött a spekuláció, hogy a Samsung hol fogja először használni a most bemutatkozott új nyolc magos processzorát....

4-es-002

4. Születésnapi Találkozó ! Ünnepel...

Ünnepre ünnep... Még szinte ki sem hevertük a karácsony és a szilveszteri ünnepeket, máris egy újabb ok az ünneplésre. Igen... A 4-es szám nem csak a...

Tesztek

front

Okos fényképező? Miért ne! Samsung Galaxy Camera teszt

Az utóbbi pár évben rengeteget fejlődött a mobil telefonokba épített kamerák képminősége. Egyes felsőkategóriás készülékek videó felvé...

Android

ExynosProcessorLogo

A Samsung Galaxy Note 3-ban debütál az Exynos 5 Octa processzor?

Épp hogy véget ért a CES, máris elkezdődött a spekuláció, hogy a Samsung hol fogja először használni...

Bemutatkozik a PFC Wiki

pfcwikiKedves olvasók, örömmel jelenthetjük be, hogy a mai naptól hivatalosan is megnyílt az oly régóta várt, és sokak által igényelt PFC Wiki, a PDA Fan Club “lexikona”!

 A felső menüsávokban a WIKI gombra kattintva, vagy a böngészőben a www.pdafanclub.hu/wiki címet beírva éritek el új oldalunkat.

Tovább…

Az LG Optimus L sorozat második generációja az MWC-n mutatkozik be

kiskep430.jpgAz L SeriesII egyedi formatervvel és számos hasznos újdonsággal érkezik

 Budapest, 2013. február 13. – Az LG az idei Mobil Világkongresszuson (MWC) mutatja be az új Optimus L SeriesII termékcsaládját, amely a gyártóra jellemző korszerű formatervezéssel és az első L sorozathoz képest számos újdonsággal gazdagodott. Tovább…

Magyarországra érkezik a Nexus 4

kiskepJanuár 31-étől a Telenor kínálatában érhető el az LG és a Google közös alkotása, az új Nexus mobiltelefon

Budapest, 2013. január 31. – Az LG Electronics hazánkban is piacra dobja a közös projektként megvalósult Nexus 4 okostelefont, a Google Nexus sorozatának legújabb tagját. A Google fejlesztéseinek legjavát felvonultató, 4.2-es Jelly Bean Androidot futtató referenciatelefonjához az LG biztosítja a 4 magos hardveres hátteret.

 

Tovább…

Okos fényképező? Miért ne! Samsung Galaxy Camera teszt

alt

Az utóbbi pár évben rengeteget fejlődött a mobil telefonokba épített kamerák képminősége. Egyes felsőkategóriás készülékek videó felvételei szinte jobbak, mint a belépő szintű Full HD-s kameráké. Amit a legtöbbször hiányolni szoktam a telefonokból, az az optika, ami lehetővé teszi, hogy közelebb hozzuk a témákat, több fény jusson a parányi érzékelőkbe. A Samsung gondolt egyet és egybe építette az S3-as csúcs készülékét egy fényképező elejével és elnevezte – nem fogjátok kitalálni – Galaxy Camera-nak. A tesztelt készülékért külön köszönetet szeretnénk mondani a Samsung hazai képviseletének!

Tovább…

A Samsung Galaxy Note 3-ban debütál az Exynos 5 Octa processzor?

ExynosProcessorLogoÉpp hogy véget ért a CES, máris elkezdődött a spekuláció, hogy a Samsung hol fogja először használni a most bemutatkozott új nyolc magos processzorát. Ésszerű lépésnek tűnne a Samsung részéről, hogy a következő generációs Exynos 5 Octa processzor a nagy valószínűséggel még az idén bemutatásra kerülő Galaxy Note 3-ban debütáljon.

  Tovább…

4. Születésnapi Találkozó ! Ünnepeljük Együtt…

4-es-002Ünnepre ünnep... Még szinte ki sem hevertük a karácsony és a szilveszteri ünnepeket, máris egy újabb ok az ünneplésre.

Igen… A 4-es szám nem csak a mobil szolgáltatók ünnepi száma, hanem a mienk is!

4 éve már, hogy a PDAfanclub portál útjára indult… Azóta igyekszünk minél több  információt megosztani.  Segíteni egy egy elakadt frissítésben vagy szoftver telepítésben. Vásárláskor is sokan a portálról merítettek, illetve merítenek hasznos segítséget a döntésük meghozatalakor.

Tehát ünnepeljünk újra, együtt!

Tovább…

Samsung Galaxy S széria: 100 milliók választása

SGS 1000000000sKét évvel és hét hónappal az első Samsung Galaxy S okostelefon bemutatása után a Galaxy S sorozat értékesítése átlépte a 100 milliós határt.

Tovább…

Videón a szépségdíjas ZTE Grand S

A kínai ZTE Mobile igaz, hogy egy kicsivel lemaradva mindig a nagyok mögött kullogott, viszont az árai verhetetlenek voltak. Ennek volt többek között köszönhető a ZTE Blade két évvel ezelőtti sikere, na meg annak, hogy a technológiai lemaradást tényleg azon a szinten tudták tartani, amit ne nézett volna el nekik a vásárló, a pénztárcájában maradt plusz ezreseket számolgatva. Mostanra úgy néz ki, hogy sikerül behozniuk a lemaradásukat, sőt! A most futó CES 2013-on egy újabb készülékkel, egy igazi „zászlóshajóval” jelentkezett az ázsiai cég.

Tovább…

Az Android 4.2.2 JB megkezdte világhódító útját

Az élet nem állhat meg, a fejlődés folytatódik. Újabb ötletek, újabb bugok és így a javításokkal újabb Android verziók látnak napvilágot. A legfrissebb pletyka szerint a Jelly Bean 4.2.2 fog megjelenni a közeljövőben. Persze mi más jönne a 4.2.1 után. :)  A rossz hír, hogy még csak egyetlen készülék típusról érkezett hír, és ráadásul szokás szerint először távoli országok fiai és lányai örülhetnek a friss, ropogós Androidnak.

  Tovább…

Új technológia és 20 új LED TV modell a Sharptól a CES 2013 kiállításon

LC-90LE745U_HO_LSÚj, energiatakarékos kijelző technológiát, Ultra HD felbontású paneleket és az AQUOS család legújabb, nagy képátlójú LED televízióit hozta el a Sharp a szórakoztatóelektronikai termékek idei legnagyobb kiállítására. Itt mutatták be a világ legvékonyabb érintőképernyőjét, valamint az első, működő 8k televíziót is.

Tovább…

A Samsung Galaxy Note II és az LG Optimus Vu is szépen fogy Dél-Koreában

Néhány napja a Samsung bejelentette, sikerült eladniuk csak Koreában egy millió darabot a Galaxy Note 2-ből. Erre az LG is bejelentést tett mely szerint az ő készülékük az LG Optimus Vu is teljesítette ezt az eredményt.

 

Tovább…

Boldog új évet kívánunk!

HappyNewYear2013

 

Minden kedves olvasójának sikerekben gazdag új évet kíván a

PDA Fan Club csapata!

Countdown table – Hogyan legyen saját menetrended?

altA Playben rákeresve a menetrend szóra, nem igazán sok találatod ad ki a keresőmotor. Természetesen Budapestet megtaláljuk, Szegedet – ami számomra lényeges- valamint Debrecen, Miskolc és a vonat menetrend.  Sajnos ezekben is vannak fejlesztési lehetőségek jó bőven.
Ezért keresgélni kezdtem és ekkor bukkantam rá a címben említett kis programocskára. 

Tovább…

iMito MX1 – az Android Mini PC-k világa

imito-mx1Mint azt már a tesztelőzetesben írtam, egy ilyen kütyü került a kezembe, és egyből bele is szerettem, annyira, hogy vissza sem adom. Hogy miért? A továbbiakban kiderül. Tovább…

Huawei Ascend D2 6.1 inches full HD kijelzővel

Az elmúlt héten Kínában mutatták be ezt az óriás kijelzős phabletet, most már biztos, hogy Las Vegasban (CES) nemzetközi bemutatójára is sor kerül. A Huawei egyértelműen a Samsung Galaxy Note II ellenfelének szánja ezt a készüléket, bizonyos területeken azon még túl is mutat.

Tovább…