Spinvis

video thumb

Spinvis - Artis

Spinvis - Artis

video thumb

Spinvis - Oostende

Spinvis - Oostende

video thumb

Spinvis - Kom Terug (Single Mix)

Spinvis - Kom Terug (Single Mix)

video thumb

Spinvis - Hallo Maandag

Spinvis - Hallo Maandag

links

14 apr 2017

Bestel de gelimiteerde luxe editie van Trein Vuur Dageraad

Trein Vuur Dageraad. Het is misschien wel het album waar het meest naar uitgekeken wordt. De Nieuwe Spinvis. Het album verschijnt op 28 april 2017 en is vanaf nu te bestellen in een reguliere en luxe uitgave op cd en vinyl. 

De gelimiteerde luxe uitgave werkt als een viewmaster met 12 prints van het artwork (met songteksten) die afzonderlijk achter het raampje te plaatsen zijn. Dit samen met de cd in een mooi doosje of op mosgroen gekleurd vinyl in luxe verpakking. De luxe versie verschijnt in een gelimiteerde uitgave. Dus op is dan niet alleen spreekwoordelijk op. Bestel hier.

Shows

Discografie

Trein Vuur Dageraad

CD / LP / Digital - Excelsior Recordings - 2017

Tot ziens, Justine Keller

CD / LP / Digital - Excelsior Recordings - 2011

Goochelaars & Geesten

CD / LP / Digital - Excelsior Recordings - 2007

Dagen Van Gras, Dagen Van Stro

CD / LP / Digital - Excelsior Recordings - 2005

Spinvis

CD / LP / Digital - Excelsior Recordings - 2002

Spinvis

Trein Vuur Dageraad

Het is misschien wel het album waar het meest naar uitgekeken wordt. De Nieuwe Spinvis. Eind april verschijnt ie, ‘Trein Vuur Dageraad’.

Erik de Jong: “De plaat begint met een opname uit een iPhone. Een korte schets van een gezongen melodie op wat net verzonnen regels. Dat was het zaadje waar jaren later een hele boom is uitgegroeid. Trein, vuur, dageraad… drie woorden die misschien zomaar bij elkaar waren gezet maar vanaf dat moment onlosmakelijk werden als de dragers van een verhaal dat nog in de aarde sliep. Een verhaal over alles wat nog komen gaat.”

Het verhaal komt tot ons in dertien stukken. Dertien nieuwe klassiekers die zich met geen pen laten omschrijven, behalve dan dat ze ‘Vintage Spinvis&rsquo zijn.

'Hallo, Maandag' is de voorbode die op vrijdag 3 februari wordt gelost. Op alle bekende stekken, zoals het album Trein Vuur Dageraad op 28 april zal verschijnen in een luxe editie, als een reguliere cd en op vinyl.

Vanaf medio februari tourt Spinvis met een vernieuwde band langs de theater. Met het verschijnen van ‘Trein Vuur Dageraad’ zal hij terugkeren naar clubland voor een korte tour en enkele mooie festivals.

Contact

Boekingen

Nederland (clubs/festivals): Mojo
Nederland (theaters): Kik Productions
België: Peter Verstraelen

Label / Pers

Excelsior Recordings: Adriaan Pels