Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2009

ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΝΑΟΥΣΑΣ

Την βασιλόπιτα της νέας χρονιάς έκοψε η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας την Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2009 στην αίθουσα του εντευκτηρίου της Λέσχης.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Θεόφιλος Τεληγιαννίδης καλωσόρισε τους εκλεκτούς προσκεκλημένους, τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου και ευχήθηκε o καινούργιος χρόνος να είναι ειρηνικός για όλον τον κόσμο, δημιουργικός και εποικοδομητικός. Ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της πολιτικής ηγεσίας για την στήριξη στο έργο του Συλλόγου και ιδιαίτερα ευχαρίστησε τον Νομάρχη κ. Καραπαναγιωτίδη για την έγκριση ειδικού προγράμματος για την ψηφιοποίηση των ιστορικών βιβλίων, που αποτελεί ένα όνειρο ζωής όπως και ο ίδιος τόνισε στο χαιρετισμό του.

Χαιρετισμό απηύθυναν οι βουλευτές του Νομού μας κ.κ. Φωτιάδης Ηλίας, Τσαβδαρίδης Λάζαρος , Σιδηρόπουλος Αναστάσιος, ο Νομάρχης Ημαθίας κ. Καραπαναγιωτίδης Κων/νος, ο Δήμαρχος Νάουσας κ. Καραμπατζός Αναστάσιος ο οποίος επέδωσε προσωπική επιταγή των 3.000 ευρώ για την μικροφωνική εγκατάσταση στο χώρο του εντευκτηρίου και η Ολυμπιονίκης Βούλα Πατουλίδου.

Ο Μητροπολίτης ευλόγησε και έκοψε την πίτα και οι τυχεροί στην βασιλόπιτα ήταν το μέλος του Συλλόγου κ. Ασιατίδης Βασίλειος και ο χορευτής Δημητρούσης Κων/νος που κέρδισαν από ένα βιβλίο με τίτλο «Αρχιτεκτονική και Πολιτισμός του Πόντου» του Δρ. Κανονίδη Παύλου.

Στη συνέχεια εμφανίστηκαν τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου, τα οποία έδωσαν ξεχωριστό χρώμα και τόνο στην ατμόσφαιρα και εντυπωσίασαν κερδίζοντας το χειροκρότημα όλων.

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα εκτός των προαναφερθέντων παρευρέθηκαν οι Νομαρχιακοί σύμβουλοι κ.Καπετανόπουλος Αναστάσιος( τον οποίο η Εύξεινος Λέσχη οφείλει τα μέγιστα για την έγκριση του προγράμματος της ψηφιοποίησης) και κ. Τόλκας Άγγελος, ο νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γκαρνέτας Ιωάννης, οι αντιδήμαρχοι Νάουσας Καρυδά Μαρία και Μαλάκης Ιωάννης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ιωσηφίδου Ίλια, Φουντούλης Γεώργιος, Πάτσος Γεώργιος, ο αντιδήμαρχος Σκύδρας κ. Ξανθόπουλος Χρήστος, ο Πρόεδρος της ΣΠοΣ Κεντρικής Μακεδονίας – Θεσσαλίας κ. Σαρβανίδης Λεωνίδας, η Ολυμπιονίκης κ. Πατουλίδου Βούλα, o Δημοσιογράφος της ΕΤ3 Μπλιάτκας Κων/νος, ο Πρόεδρος του Νοσοκομείου κ. Ορφανός Γεώργιος οι καθηγητές του Α.Π.Θ. Παρύσατις Παπαδοπούλου- Συμεωνίδου, Αμανατίδης Ευστάθιος και Σαραγιώτης Αντώνιος, Πρόεδροι και εκπρόσωποι ποντιακών σωματείων και εκπολιτιστικών φορέων της πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής μας.


ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΝΑΟΥΣΑΣ
Χατζηγρηγοριάδη 30
Τ.Κ. 59200
Νάουσα
Τηλ. 2332029650
Fax 2332022577
www.efxinoslesxi.gr
info@elpn.gr