Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2009

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΕΥΟΣΜΟΥ "ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΡΕΜΑΣΤΗ"

Το Σάββατο 31-01-2009 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο Ετήσιος Χορός του Συλλόγου μας στο Κέντρο Μίθριο, στην περιοχή του Νοσοκομείου «ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ».

Στο ασφυκτικά γεμάτο από μέλη και φίλους του Συλλόγου ΜΙΘΡΙΟ τα χορευτικά Τμήματα (περίπου 150 χορευτές του συλλόγου) πραγματοποίησαν άριστη εμφάνιση, παρουσιάζοντας με ζωντάνια χορούς του ιστορικού Πόντου. Επίσης, συνεχίζοντας ένα θεσμό των τελευταίων χρόνων, το Δ.Σ. βράβευσε μετά από ομόφωνη απόφασή του τους μαθητές:
ΚΕΦΑΛΑ Αθανάσιο – Ελευθέριο, ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ Πέτρο και ΚΕΤΙΚΙΔΟΥ Ευθυμία, για την εισαγωγή τους σε ανώτατες και ανώτερες σχολές της χώρας (εξετάσεις σχολικού έτους 2007-2008).

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι: Υφυπουργός Εσωτερικών Αρμόδιος για θέματα μέσων μαζικής ενημέρωσης κ. Κων/νος ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ, ο Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης κ. Γιώργος ΟΡΦΑΝΟΣ, ο Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ.

Επίσης, το "παρών" έδωσαν ο Δήμαρχος Ευόσμου κ. Δημήτριος ΧΑΤΖΗΒΡΕΤΤΑΣ, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Γεώργιος ΜΑΞΟΥΡΑΣ, Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Ιωάννης ΚΑΜΑΡΙΝΟΣ, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Βασίλειος ΚΑΡΑΜΑΛΗΣ, καθώς επίσης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ιωάννης ΡΑΠΤΙΔΗΣ (εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος των Κ.Α.Π.Η), Νικηφόρος ΔΑΛΛΑΣ, Ιωάννης ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ και ο κ. Πέτρος ΣΟΥΛΑΣ.

Ευχαριστούμε όλα τα Αδελφά Σωματεία, Ποντιακά και μη, των οποίων τα μέλη τίμησαν με την παρουσία τους το χορό μας.

Θερμότατες ευχαριστίες εκφράζονται, τέλος, σε όλα τα μέλη του Συλλόγου μας για την παρουσία τους και τη βοήθειά τους στο χορό μας, καθώς και στους μικρούς και μεγάλους χορευτές μας για τη συμμετοχή τους.

Ο Γεν. Γραμματέας
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ο πρόεδρος
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΟΥΡΟΥΖΙΔΗΣ


Σύλλογος Ποντίων Ευόσμου "Παναγία Κρεμαστή"
Παναγίας Κρεμαστής 12β
Εύοσμος, Θεσσαλονίκη
Τ.Κ. 56224
Τηλ. 2310775346
Fax 2310770410
www.panagia-kremasti.gr
info@panagia-kremasti.gr