Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΒΕΡΟΙΑΣ

Την Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2009 πραγματοποιήθηκε η εκλογοαπολογιστική Τακτική Γενική Συνέλευση της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας με τη μεγαλύτερη στην Ιστορία της Λέσχης συμμετοχή μελών.

Προηγήθηκε η κοπή της πίτας του Συλλόγου όπου ανταλλάχθηκαν ευχές για Ειρηνικό και παραγωγικό νέο έτος, παρουσία του Προέδρου της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδας καθηγητή κ. Γιώργο Παρχαρίδη – ο οποίος και έκοψε την πίτα -, των μελών του Δ.Σ. της Π.Ο.Ε. και του Σ.ΠΟ.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας κ. Γιάννη Παπαδόπουλου, Λεωνίδα Σαρβανίδη, Δώρας Μπαλτατζίδου και Σάββα Θεοδωρίδη, ενώ ως εκπρόσωπος του Νομάρχη παρευρέθηκε ο Αντινομάρχης κ. Χατζόπουλος. Είναι πολύ σημαντικό να τονιστεί, ότι στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης συμμετείχαν ως μέλη της Λέσχης οι βουλευτές Ημαθίας κ. Τάσος Σιδηρόπουλος και κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης, και οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Βέροιας κκ. Ν. Μαυροκεφαλίδης (ο οποίος εκπροσωπούσε και τη Δήμαρχο), Δ. Δάσκαλος και Μιχάλης Σουμελίδης, καθώς και ο δημοτικός σύμβουλος Μ. Τρανίδης.

Στη συνέχεια «το τιμόνι της Γ.Σ.» ανέλαβε ως πρόεδρος ο Γιώργος Ορφανίδης (δημοτικός σύμβουλος) ο οποίος χάριν στην εμπειρία του διατήρησε τη διαδικασία σε υψηλό επίπεδο και εντός των προβλεπόμενων χρονικών ορίων, ώστε ολοκληρώθηκε υποδειγματικά η Γ.Σ. με διοικητικό απολογισμό-προγραμματισμό από όλα τα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ., οικονομικό απολογισμό και προϋπολογισμό 2009 από τον Ταμία, ανάγνωση της έκεθσης της Εξελεγκτικής Επιτροπής, ερωτήσεις - τοποθετήσεις μελών και τέλος έγκριση των πεπραγμένων.

Ακολούθησε ψηφοφορία για ανάδειξη νέου Δ.Σ. από την οποία πλειοψηφών σύμβουλος αναδείχθηκε – με 220 ψήφους επί συνόλου 263 εγκύρων ψηφοδελτίων – ο Λάζαρος Κουμπουλίδης, ο οποίος συμμετείχε στο απερχόμενο Δ.Σ. ως έφορος δημοσίων σχέσεων και παράλληλα Διευθυντής της Εφημερίδας της Λέσχης «Αργοναύτης». Με πρόσκληση του τελευταίου, την Τετάρτη συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. και έγινε κατανομή αξιωμάτων ως εξής:

Νέο διοικητικό συμβούλιο Ευξείνου Λέσχης Βέροιας

Πρόεδρος: Λάζαρος Κουμπουλίδης
Α' Αντιπρόεδρος: Χαράλαμπος Καπουρτίδης
Β' Αντιπρόεδρος: Σπύρος Σάρρας
Γεν. Γραμματέας: Νικόλαος Ξενιτόπουλος
Ταμίας: Αρχιμήδης Ιντζεβίδης
Εφ. Δημ. Σχέσεων: Λάζαρος Ζευγαρόπουλος
Εφ. Περιουσίας Φιλοκτήμων Φωτιάδης
Εφ. Τμημάτων: Κώστας Παπαδόπουλος
Εφ. Εκδηλώσεων: Παύλος Σαρημιχαηλίδης

Ως αναπληρωματικά ορίσθηκαν τα μέλη Λαζαρίδης Ιωάννης, Πασχαλίδης Σάββας, Ψηφάκη Ευαγγελία, Λαζαρίδης Πέτρος και Διαμαντόπουλος Γρηγόρης.

Ως μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής εξελέγησαν οι Πουλτίδου – Μπουζίνη Κική, Μαυρίδου Δέσποινα και Σιγγιρίδης Κων/νος.

Μετά τη διαδικασία κατανομής αξιωμάτων και αφού αντηλλάγησαν ευχές για καλή συνεργασία και παραγωγικό έργο της νέας διοίκησης, ακολούθησε «παρακάθ» στο γνωστό ταβερνάκι του «Τσάρτυλου», όπου όλοι οι υποψήφιοι μαζί, σαν μια οικογένεια, γλέντησαν και τραγούδησαν μέχρι πρωίας.





ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΒΕΡΟΙΑΣ
Λ. Πορφύρα 1, Πανόραμα
Βέροια
Τ.Κ. 59100
Τηλ.
2331072060
Fax 2331028356
www.elverias.gr
info@elverias.gr