Australian Pink Floyd Show в Києві

Міха майже счастліф! “Майже” – тому, що все ж таки це були не справжні Pink Floyd (але одна справа коли ви думаєте, що йдете на концерт “Ласкового мая” а вам підсовують якусь лажу, а інша – коли ви свідомо йдете на групу-клон, аби хоч приблизно мати уявлення про шоу групи, виступ якої ви вже ніколи не зможете побачити. До речі, деякі з учасників Pink Floyd відвідували концерти Aussie Floyd, а ті, у свою чергу, навіть виступали на дні народження самого Девіда Гілмора!!! – так що це не просто група-клон!), хоча і грають вони дуже класно, співають аж надто подібно, а вокаліст, гітарист та барабанщик дуже навіть схожі на справжніх учасників легендарної групи, і шоу.. це шоу було просто неймовірним… ці відеоефекти у поєднанні з музикою… особливо “проперло” в самій першій “вєщі” – In The Flash. Бомбардувальник рулить!

Australian Pink Floyd Show

Дуже порадувало, що на концерт прийшло багато молоді, причому багато з тих, хто був у фан-зоні, підспівували!

Незрозуміло було, чого концерт афішувався як “The Best of The Wall”, коли гралися речі з багатьох альбомів…

Фото і відео викладати не буду, бо а) у мене рагульний фотик; б) всеодно мультимедійними засобами ефекту від живого перегляду не передати….

P.S. Трохи розчарувало те, що я так і не знайшов тусу фанів після концерту, які на одному з сайтів домовлялися зустрітися і познайомитися-напитися-поспілкуватися одразу після концерту біля фонтану на Палаці Спорту – фонтан виявився дуже широким і було незрозуміло хто де і що…