dilluns, 10 de març del 2008

Un país depriment. El dia després

Si avui us digués que estic content mentiria, no entenc el vot al PSOE , que no al PSC, la mobilització Felipista, el PSOE a guanyat per Catalunya. Comprenc el vot de càstig a ERC per votar males còpies més val votar l’original. ICV espero que a la propera ja passi a ser un partit extraparlamentari fins i tot a Catalunya, no han sapígut, ni han volgut diferenciar-se del PSOE en res, així els va. També ERC ha fet un mal negoci amb el segon tripartit, sembla que la seva caiguda no té aturador, ara ja falten 30 segons més per la independència.
Si som tants cecs de no saber unir les forces catalanistes val més que pleguem,
Els espanyolistes ens han guanyat la partida per KO . Felicitats ha tots aquells que han encertat “vendre” l’estratègia de la por al PP. Felicitats als venedors de “fum”, als de la Catalunya dels “caos” de RENFE, de la Catalunya a les fosques, a la Catalunya espanyola, als catalanistes dimissionaris, al catalanisme de vacances, etc..
Espero que com mínim CiU sàpiga quedar-se a casa, Zapatero ja t’ho faràs, també hagués cregut injusta una victòria del PP i gestionar la crisi econòmica que tenim a sobre. Ara veurem com se’n surt el PSOE, tot sol. Fins que Espanya no tingui tres milions d’aturats la gent no canviarà el vot. Tot serà qüestió de temps, esperem , però treballem pel canvi.
Aquest bloc està disponible en versió espanyola, anglesa i francesa. només cal que “cliqueu” la traducció automàtica que trobareu en aquesta pàgina a la dreta.