Hai apasa Like !

Gropacuprosti.ro - faze tari, clipuri tari, filme tari, muzica noua


Reduceri de Black Friday la cele mai tari magazine din Romania ? Cand incepe, iata cele mai bune si ieftine produse aflate in reduceri ...Black Friday 2020: cand incepe, lista magazine, oferte bune, cataloage [LIVE BLOGGING]


 Lista este actualizata in permanenta !

Hai sa protejam putin mediul online ! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dragi prieteni care administrați pagini si grupuri, aveți posibilitatea și chiar RESPONSABILITATEA să moderați comentariile din comunitatea voastră (grup, pagină de Facebook, profil personal).


Ceea ce citesc în ultimele luni în online mă afectează foarte mult. Și nu înțeleg cum de am ajuns să ne înjurăm, să atacăm alte persoane, să luăm în derâdere măsuri de protecție, dramele și tragediile altor familii.


Nu mai putem vorbi de "liberă exprimare" atunci când ne înjurăm semenii, atunci când râdem de tragediile altora, când instigăm la nerespectarea unor reguli de interes general. Citesc comentarii la diverse postări, in special cele legate de Covid și multe din discuții nu pot fi reproduse. Nu mă refer la lipsă de logică, la opinii fundamental greșite, ci la limbaj vulgar, la atacuri la persoană, la hate speech și chiar amenințări.


Faceți curățenie în "casa" voastră online! Nu mai permiteți "libera exprimare" care de fapt înseamnă atac virtual asupra altor persoane. Nu mai răspundeti acestor atacuri, nu rezolvați nimic răspunzând politicos unor forme de viață care nu mai pot fi educate.


Facebook nu filtrează hate sprech-ul, nici măcar instrumentele de raportare nu funcționează așa cum ar trebui. 


Responsabilitatea de a modera revine administratorului paginii / grupului și este posibil ca acesta să răspundă chiar legal pentru comentariile defăimătoare ale altora. Există câteva spețe de acest gen, la nivel internațional !Hai ca nu mai e mult pana la Alegerile Parlamentare 

 

 

 

 

 

 

 

 

La peste 5000 de cazuri noi de Covid, înregistrate zilnic, Austria recurge la lockdown pentru a preveni afectarea sistemului medical (unul din cele mai performante din Europa). 

 Alte țări europene, cu sisteme sanitare mai performante decât ale noastre au făcut-o deja. Deși nimeni nu își dorește să își saboteze economia, o parte din aceste țări au închis sectoare neesențiale, dar au lăsat deschise școlile.

 La noi situația e "sub control", avem alegeri în decembrie...Pisica e pasată autorităților locale, autoritățile insistă să ne asigure că la noi nu e cazul de un lockdown, cel mult dacă va fi, va fi la nivel local. Eu nu îmi doresc un lockdown, niciun om normal nu își poate dori așa ceva, dar una e să îți dorești, alta e să fie nevoie... 

Când alte țări europene au recurs la această măsură dramatică, iar noi stăm și încercăm să schimbăm modalități de raportare astfel încât să dea bine în statistici...E o treabă, atunci când premiantul clasei se teme de un test, e clar că acel test e cu adevărat greu.... știți pe cineva care NU are Covid? 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De la 7700 de cazuri în sus întrebarea care se pune nu va mai fi "știți pe cineva care are Covid?", ci "știți pe cineva care NU are Covid?"

Noul iPhone 12 :D 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Noul iPhone 12 vine și cu...telefon inclus? 🙂 Intreb pentru un prieten ...Stiți pe cineva bolnav de coronavirus?

Unde a dispărut întrebarea "știți pe cineva bolnav de coronavirus?" 🙂 Îi simt lipsa.Care este de fapt realitatea cu Covidu' ?
 

 

 

 

 

 

Sunt pe niște grupuri dedicate Covid. 

Am fost adăugat la începutul pandemiei. 

În linii generale, evoluția discuțiilor a fost următoarea:
- la început, diseminare de informații din afara țării, într-o mare de necunoscute 

- apoi a început disputa cu scepticii. Au apăurt teoriile conspiraționiste, pe lângă informația de bună credință de la început - apoi, o etapă de acalmie /

- grupurile respective erau populate până de curând doar cu shareuri insipide ale articolelor din publicații locale. Lumea se săturase de discuții despre Covid./

 - de câteva zile s-a schimbat ceva - au început discutii de genul : " am o ruda care se simte rau și nu primește tratament,e acasă nu stiu ce sa fac, în spital nu erau locuri", "nu mai sunt locuri în spital", "pacientul internat nu a fost încă văzut de niciun medic". Situații firesti în contextul de față, semnele din ce în ce mai evidente ale colapsului sistemului sanitar.

Realist vorbind, ce putem să cerem unui sistem deja șubrezit și unor cadre medicale epuizate de câteva luni? Cu această ocazie apar și mărturii interesante ale oamenilor care au trecut prin boală. Foarte multe comentarii de la oameni care spun că nu e chiar o răceală, oameni cărora gustul și mirosul le-au revenit extrem de greu (chiar si la 3 luni de la debutul bolii), persistența oboselii accentuate la mult timp după vindecare. Urmăresc cu atenție ce va urma, e o poveste în care suntem deja cu toții și vom avea fiecare ieșirea la rampă într-un fel sau altul. Din păcate, sistemul românesc nu va face față...

 Vom afla de pe astfel de grupuri dar și de pe profilele personale ale prietenilor noștri de din ce în ce mai multe decese, de oameni tineri loviți din plin de boală. Cineva imi spunea că această pandemie va urma cursul gripei, că trebuie să trecem prin ea si asta e. Sunt de acord, așa va fi. Dar să ne amintim ce devastatoare a fost prima întâlnire a omenirii cu gripa. A decimat mai multi oameni decât războiul. Acesta e specificul unui virus pandemic. 

Nu avem nicio memorie imunitară în fața lui, iar în absența altor mijloace de prevenție, imunizarea naturală, în masă se face cu costul unui număr mare de vieți omenesti. Fiecare om in contact cu un virus pandemic joacă de fapt o loterie. Nu stii dacă vei fi asimptomatic, paucisimptomatic sau faci o formă gravă de boală. Habar nu ai cum va reacționa sistemul tău imunitar la întâlnirea cu un virus nou. Faptul că acest virus pandemic a afectat într-o primă fază doar bătrânii și persoanele cu o sănătate precară, ne-a dat unora dintre noi confortul emoțional de a nega realitatea. 

Ne va lovi însă din plin. Până una alta eu port mască, nu socializez așa cum o făceam înainte, imi limitez cât pot de mult timpul petrecut în multimi de oameni. Nu sunt convinsă că nu mă voi îmbolnăvi. Dar, orice formă de protectie e mai bună decât nimic. 

Purtând mască avem șanse mari să ne salvăm pe noi și oamenii dragi de lozul necâștigător al întâlnirii cu virusul și evităm și colapsul economic.

Marea perdantă a pandemiei este fără doar și poate melodia Jerusalema 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marea perdantă a pandemiei este fără doar și poate melodia Jerusalema.

Vă imaginați ce s-ar fi dansat la nunți, ce trenulețe cu Jerusalema am fi avut, ce dans al mirilor! Desi ar fi putut să egaleze performanțele Meneaito și ale dansului pinguinilor, soarta a fost nedreaptă cu Jerusalema și a făcut ca ea să se nască în pandemie.

Până și Dan Bittman ar vărsa o lacrimă pentru soarta Jerusalemei.RO-Alert-ul bata-l vina :D

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dumnezeu să le dea sănătate celor de la ISU Brașov că au înțeles să nu dea mesaje Ro Alert de infarct, la orele la care dorm copiii sau noaptea 🙂 

Aici, în urbea noastră de munte suntem oricum căliți cu mesaje în miez de noapte care anunță că au coborât urșii la tomberoane, pe șantiere sau pur și simplu la plimbare prin Centrul Vechi.

 Adineauri s-a anunțat oficial ceea ce orice om care a făcut efortul să înțeleagă un pic de matematică, știa deja: Brașovul a depășit incidența de 3 cazuri la mia de locuitori, ceea ce ne plasează și pe noi în scenariul roșu. Felicitări, Brașov! 

Un oraș mic de munte, care are ambiția să meargă pe urmele orașelor mai mari precum Bucureștiul sau Clujul. Punctează și Brașovul acolo unde poate 🙂 

Purtați masca, vă salvează viața!Antrenorul nationalei, ne zice ...

Mirel Rădoi, antrenorul naționalei declară acum câteva minute la Protv, după înfrângerea de râs în fața Norvegiei că echipa României nu joacă 4-3-2, ci 4-3-3. Cred că domnul Rădoi intenționa să spună că naționala joacă 4-0. Pentru adversar

Noul iPhone 12 ?


Noul iPhone 12 vine și cu...telefon inclus?


Sportivi de performanta!Filipinezii habar n-au sa sara la trambulina! Cu certitudine au luat premium publicului. Au fost deliciosi....

Probleme la pompa, doamna !?Trebuie neaparat sa vedeti aceasta inregistrare de la un peco. E mai veche dar rad mereu cand o revad! O femeie incearca de multe ori sa gaseasca busonul pentru alimentare. Invarte masina de cateva ori si intr-un final reuseste. Iata de ce aceast video a strans deja 10 milioane de vizualizari pe YouTube.

Cea mai tare frizerie!Cea mai tare frizerie! Ever!

M-a lasat gravida si sunt minora ? Ce face mama ?Daca te-a lasat gravida minora fiind, nu dispera ! Exista o explicatie :D vorba unui clasic in viata!

Iata un caz similar rezolvat rapid de o mama care a pus punctul de pe j. Mesajul "Ti-ai batut jos de fata mea de 16 ani! Te-ai culcat cu ea si ai lasat-o gravida si mai ai si pul* mica ! Pedofil injectat!" este vizibil mai jos ! Faza este din Constanta, unde s-a fript si Tanta :D

... si asa se poate parca in Brasov !Ziua in amiaza mare in Centrul Civic, in Brasov.


Multumesc Horia pentru poze !

PSD-ul iar o da in populare :-)Secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu a postat joi pe Facebook, o melodie maramureşeană, interpretată de doi copii. ”Frunză verde de bostan/Eu nu-i fac sluj lui Timmermans” şi ”PSD-ul nu jigneşte/El doar că ne ocroteşte” sunt doar câteva dintre versurile cântecului ”Hai Români ieşiţi la vot”.

A mai apărut un cântec superb din Ţara Maramureşului ! Despre PSD”, a scris Codrin Ştefănescu pe pagina sa de Facebook.

Ulterior, într-un comentariu, el a precizat că nu PSD a comandat cântecul.

”Superbă melodia! Nu noi am comandat asta! Oamenii cântă din tot sufletul. În toată ţara”, a mai scris secretarul general al social-democraţilor.

În cântecul ”Hai Români ieşiţi la vot”, doi copii interpretează o linie melodică specifică zonei Maramureşului, pe un text în care oamenii sunt îndemnaţi să voteze PSD.

”Frunză verde de bostan/Eu nu-i fac sluj lui Timmermans” şi ”PSD-ul nu jigneşte/El doar că ne ocroteşte/Grădiniţe, şcoli şi bani/Ca s-ajungem oameni mari/De la PSD învăţăm/Pe bunici să-i ajutăm/Pe bunici să-i ajutăm/Cu pensia lor mărită/Viaţa e mai liniştită” sunt doar câteva dintre versurile cântecului pro-PSD.


Sursa

Stai! Vezi acum si alte articole amuzante din arhiva groapacuprosti.ro ...