Liberalizarea pieţei de gaz:
încheie contractul acum!

Află mai multe

ENGIE Star
O idee bună? Gratis, prima lună!

Cu oferta ENGIE Star, ai prima factură cu un consum întreg lunar gratuit la noul tău contract de energie electrică pe piaţă liberă.

Alege oferta

ENGIE Thermo Smart
Stai fără griji când ai de toate!

Alege pachetul ENGIE Thermo Smart și te bucuri de centrală nouă cu garanție 5 ani, termostat smart, servicii tehnice, asistență tehnică proactivă pentru centrala termică.

Alege oferta

ENGIE Gaz Control
20% mai multă energie pentru tine

Încheie un contract nou de gaze naturale cu servicii tehnice și ai 20% reducere la prețul gazului în primele 6 luni.

Alege oferta

Învață o meserie,
devino creator de energie!

Au început preînscrierile pentru programul de învățământ profesional în sistem dual ENGIE.

Află mai multe

Cabral, acum digital!

Este simplu să faci online, de acasă, toate operațiunile de care ai nevoie.

Află mai multe

Vrei un contract
online?

Hai să vedem care e oferta potrivită pentru casa ta.

Alege oferta

Vrei să schimbi titularul?

Te ajutăm să faci modificările de care ai nevoie.

Schimbă titularul

Contact

Call Center: 021 9366

  • Disponibil Luni – Vineri
  • Intervalul orar 08:30 – 19:00

UP-UP,
hai pe App!

Ai libertate de mișcare fără grija facturilor, plăților și transmiterii indexului.

Google PlayApp Store

Noutăți

Comunicate de presă | 10-06-2021

54 de tineri instalatori, absolvenți ai programului de învățământ profesional dual, au devenit angajați ai ENGIE în România

Prima generație de tineri instalatori, absolvenți ai programului de învățământ profesional în sistem dual organizat de ENGIE Romania, a finalizat ciclul de studii, primind calificarea de instalator instalații tehnico-sanitare și de gaze.

Detalii

Comunicate de presă | 04-06-2021

ENGIE și EFdeN lansează primul prototip de oraș sustenabil al viitorului, EFdeN Sustainable City

EFdeN, cu sprijinul ENGIE Romania, a lansat astăzi primul prototip de oraș sustenabil din România, EFdeN Sustainable City, în campusul de 4.000 mp al Facultății de Inginerie a Instalațiilor, din bd. Pache Protopopescu nr. 66, din București.

Detalii

Comunicate de presă | 20-05-2021

ENGIE Romania a achiziționat un parc fotovoltaic operațional

ENGIE Romania a finalizat achiziția unui parc fotovoltaic operațional, cu o capacitate instalată totală de 5,46 MWp, de la o companie deținută de doi investitori germani.

Detalii

Comunicate de presă | 17-05-2021

ENGIE și Mazda devin parteneri de drum pentru promovarea mobilității electrice

ENGIE Romania a încheiat un parteneriat, la nivel național, cu Mazda România pentru promovarea mobilității electrice.

Detalii

ENGIE Romania anunță lansarea procedurii – „Sistem dinamic achiziții pentru proiectare și execuție lucrări de extinderi conducte și branșamente gaze naturale“.

Ca urmare a modificărilor legislative aduse Legii energiei electrice și a gazelor naturale nr. 123/2012 prin Legea nr. 155/14.07.2020, a Regulamentului de Racordare 178/14.10.2020, ENGIE Romania lansează un proces de achiziții, care să asigure realizarea lucrărilor de proiectare și execuție branșamente și extinderi conducte la standardele de calitate în vigoare prin eficientizarea timpului alocat.
Sistemul dinamic va include toți operatorii economici care își manifestă interesul de a participa și care vor îndeplini criteriile de calificare solicitate, participanți care, odată admiși, vor fi invitați să transmită oferte de fiecare dată când va apărea necesitatea semnării unui contract.

Sistemul dinamic este deschis pe toată durata sa (un operator economic interesat poate transmite solicitarea de participare și ulterior datei inițiale stabilite pentru depunerea candidaturilor). Dacă un operator economic nu poate îndeplini cerințele de calificare în momentul în care este stabilită data limită de depunere a candidaturilor – la inițierea sistemului dinamic, acesta își poate revizui documentele și poate aplica pentru a fi parte a sistemului dinamic oricând pe durata lui.

Documentele care stau la baza procedurii de achiziții cât și descrierea acestuia pot fi găsite în pagina dedicată.

Vezi documentele

Începând cu data de 1 iulie 2020 piața gazelor naturale s-a liberalizat și, astfel, prețurile pentru furnizarea gazelor naturale la clienții casnici nu mai sunt stabilite de către Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE). Consultă aici toate informațiile de care ai nevoie pentru a încheia noul tău contract de gaz în piața liberă.
keyboard_arrow_up