Rambo 4!

Published by ispofacto in Cinema, Television

rambo-4-poster 

Για όσους δεν το γνωρίζουν ο Stallone καθώς βγαίνει στη σύνταξη αποφάσισε μετά την αρπαχτή με το Rocky Balboa, να κάνει ακόμα μια γερή μπάζα με το καινούριο Rambo έτσι ώστε να βγει στη σύνταξη χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα χρημάτων. Το όνομα της ταινίας; Πονεμένη ιστορία! Ας πάρουμε με τη σειρά τα ονόματα που εμφανίστηκαν: Rambo IV: Pearl of the Cobra, Rambo IV: Holy War, Rambo IV: In The Serpent’s Eye και Rambo IV: End of Peace. Στο τέλος όμως αποφάσισαν, μιας και έπιασε το στυλ ονοματολογίας του Rocky Balboa, να προχωρήσουν με το όνομα John Rambo!

Εν θέλετε να μάθετε για την υπόθεση της ταινίας δεν έχετε πάρα να πάτε στο παρακάτω site έτσι ώστε να δείτε review από το script της ταινίας ενώ για φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας μπορείτε να ρίξετε μια ματιά εδώ. Παραδόξως το σενάριο δεν φαίνεται και τόσο άσχημο πάντως! Πιστεύω ο 60χρονος Rambo να βγάλει πέρας την αποστολή του και να μην τον πιάσουν αρθριτικά μέσα στην ταινία!

Comments (6)

maeviouz
March 26th, 2007 at 12:30 pm

Αμάν αυτά τα σίκουελ… Έρχεται και Terminator από ότι μαθαίνω!!! Αντε και η μελωδία της ευτυχίας 2! χιχιχιχιχιχιχι…

jim_hellas
March 26th, 2007 at 2:31 pm

πφφφφφφφφφφ

μετά την πατάτα με το Rocky, δεν ξαναδίνω άλλα λεφτά στον Σταλόνε…

Rambo 4 Trailer, oh yeah! at Wiggler
May 20th, 2007 at 8:04 pm

[...] που έκανε τον Σταλόνε γνωστό. Ο λόγος φυσικά για το Rambo 4! Κοινώς ήρθε η ώρα για σύνταξη και καιρός είναι για μια [...]

Soultaker1979
December 4th, 2007 at 3:23 pm

Ελάτε ρε παιδιά, με το χέρι στην καρδιά, πείτε μου που θα βρείτε αλλη σειρά ταινιών τέτοιου είδους με τόσες πολλές ατάκες εντός, ικανές να πιάνεις την κοιλιά σου απο τα γέλια (μόνο σας θυμίζω το τι είχε πει ο άνθρωπος στο Rambo III όταν ο Ρώσος είχε το Ταγματάρχη (Σχης πλεόν) και τον ρώταγε : Where are the missiles? Close… How close?? In your ass!!!).

Πραγματικά, μόνο και μόνο για τις ατάκες θα το δω στο σινεμά. Τέτοια έργα μπορεί να γίνονται για πολλούς σκοπούς αλλά ρε παιδιά, η διασκέδαση πάνω από όλα!!!!

Ντροπή σας!!!
January 12th, 2008 at 4:11 pm

Μια χαρά τα καταφέρνει ο stallone και να παρακαλάτε στην ηλικία του να είστε έτσι και να έχετε το κουράγιο για τόσα πράγματα. Κάθεστε στον καναπέ και σαπίζετε και κρίτε ανθρώπους που έχουν γίνει θρύλοι. Εγώ θεωρώ πως δεν πρέπει όλοι εμείς να ανοίγουμε το στόμα μας για τέτοιους ανθρώπους. Παρακαλάτε να έχουμε όλοι ένα τόσο αξιοπρεπές τέλος!!! Όσο για τις ατάκες, επειδή είμαι αθλητής και συναναστρέφομαι με πολλούς, πολλές ατάκες απο το rocky μας βοήθησαν να συνεχήσουμε. Και άμα δεν τον γουστάρετε σκευτήτε τι είστε μπρωστά του.

zekia
February 13th, 2008 at 1:33 pm

Εγω προσωπικά θεωρώ τον sly πολυ καλο ηθοποιό, με λίγες ωστόσο ευκαιρίες να αναδείξει το αλέντο του. Μου άρεσε περισσότερο απο όλα τα rocky, το τελευταίο Rocky Balboa και νομίζω οτι ο άνθρωπος είναι αξιοπρεπέστατος μέσα στη σαπίλα του hollywood.
Το θεωρώ αξιοθαύμαστο να κάνεις τόσο μεγάλη προσπάθεια για να δείξεις πως είσαι ακόμα εδώ. Ο Sly αυτό κάνε με τις δυο τελευταίες ταινίες του και νομίζω πως κλείνει τον κύκλο της παρουσίας του στον κινηματογράφο με τον καλύτερο τρόπο.