Quispel International


Quispel maakt het opbergen en doorgeven van goederen veilig en eenvoudig. We ontwikkelen klantspecifieke totaaloplossingen voor multifunctionele lockers in de zakelijke en publieke ruimte. Onze onderscheidende toepassingen worden wereldwijd geïmplementeerd op kantoor, in de zorg, in het onderwijs, in de industrie en vrijetijdsomgevingen.


Totaalaanbieder in lockersystemen

Wat je vraag ook is, wij verzorgen een complete duurzame opbergoplossing op maat: van advies en ontwerp, tot implementatie, monitoring en service. Want na oplevering houdt het voor ons niet op. Naar wens kijken we op afstand mee of je project topfit is, en zijn we bereikbaar voor nazorg. Om er daarnaast voor te zorgen dat je opbergoplossing naadloos in je interieur wordt geïntegreerd, beschikken wij over een eigen interieurafdeling. Dit alles maakt ons tot een van de weinige totaalaanbieders op de markt.


Next generation storage & delivery

Al ruim 40 jaar staan onze opdrachtgevers versteld van onze innovatieve oplossingen. We lopen voorop in de markt, ontwikkelen alles in eigen huis, en gaan telkens een stap verder dan onze klanten voor mogelijk houden. Zo realiseren we bijvoorbeeld lockers voorzien van een elektronisch sluitsysteem dat aangestuurd wordt door een geavanceerd en gebruiksvriendelijk locker management systeem. Wil je daarover meer weten, neem dan gerust contact met ons op.


Onze missie: 

Quispel streeft ernaar om via continue innovaties een toonaangevende ontwikkelaar te zijn. Via een gebruiksvriendelijk, toegankelijk en eenvoudig beheerbaar platform, geven we iedereen, waar ook ter wereld, toegang tot duurzame opbergoplossingen voor het veilig opbergen en doorgeven van goederen. 
Multifunctionele lockers, klaar voor de toekomst.

  • Sport

    Ref: Sportcampus Zuiderpark

    Button
  • Share by: